top of page

O NAS

SMG Hiše D.o.o. je specializirano podjetje z več kot 20 leti izkušenj na področju lesne obdelave in izdelave izdelkov iz lesa po meri. Naše podjetje se osredotoča na individualne želje in potrebe naših strank, pri čemer zagotavljamo izdelke najvišje kakovosti in estetike. Z združevanjem vrhunskega znanja, dolgoletnih izkušenj in inovativnega pristopa se uvrščamo v ospredje na trgu lesne obdelave. Naša predanost in kakovost nas naredita za idealnega partnerja pri izdelavi vaših unikatnih izdelkov iz lesa.

Carpenter

Pri SMG Hiše D.o.o. verjamemo, da ima vsaka stranka edinstvene potrebe in želje, ko gre za gradnjo in oblikovanje svojega prostora. Zato nudimo personaliziran pristop k našim storitvam. Od začetnega posvetovanja do končnih popravkov tesno sodelujemo z našimi strankami, da zagotovimo, da njihova vizija zaživi.

Prilagojen pristop

Carpenter at Work
Glazier During Work

Odličnost in strokovnost

Pri SMG Hiše D.o.o. smo ponosni na našo predanost odličnosti in profesionalnosti v vseh vidikih naših storitev. Naša ekipa usposobljenih mizarjev in oblikovalcev ima dolgoletne izkušnje v industriji in je predana zagotavljanju visokokakovostne izdelave, ki presega pričakovanja naših strank.

Zavarovano in zajamčeno

Pri SMG Hiše D.o.o. se zavedamo, da so projekti prenove in gradnje doma lahko pomembna naložba. Zato nudimo zavarovane in zajamčene mizarske storitve, da našim strankam zagotovimo mir in zagotovilo, da je njihova naložba zaščitena. Smo v celoti zavarovani in licencirani, kar pomeni, da lahko naše stranke zaupajo, da delajo z uglednim in odgovornim mizarskim podjetjem. Naše zavarovalno kritje ščiti naše stranke v malo verjetnem primeru nesreč ali škode med projektom.

Naslov

Zg. Slemen 17a
Bresternica 2354, Slovenija

Kontakt

070-251-243

  • Facebook
  • Instagram

Odpiralni čas

Pon - Pet

9:00 – 17:00

Sobota

9:00 – 17:00

Nedelja

Zaprto

bottom of page